ESSO Kieboom

Wilt u uw auto eens een flinke schrobbeurt geven? Bij Esso Kieboom bent u aan het juiste adres, want we hebben alles in om uw auto, boot, caravan, bus of vrachtwagen weer te laten stralen!

Wij beschikken over een luxe wasstraat (roll-over) van Ceccato met krasvrije foamborstels. Deze luxe roll-over biedt u de mogelijkheid om uw auto onder hoge druk af te laten spuiten alvorens de krasvrije foamborstels uw auto wassen. Tevens heeft u de mogelijkheid om het chassis onder hoge druk schoon te laten spuiten.

Daarnaast beschikken we over 4 wasboxen, waarvan twee met een hoge loopbrug; ideaal voor uw bus, vrachtwagen, boot of camper.

Wasboxen/osmosewater

Afgelopen maart hebben wij de wasboxen opnieuw behandeld en weer helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd. de vloeren hebben een frisse blauwe coating gekregen en de slangen zijn vervangen door speciale lichtgewicht slangen die prettiger zijn in gebruik. Tevens is er een mogelijkheid om uw velgen te reinigen. Ook is ons betalingssysteem vernieuwd en is er de mogelijkheid om contactloos te betalen. Zeer opvallend is vooral dat we nu gebruik maken van osmosewater in onze wasboxen. Hiervoor hebben we een speciale osmose-installatie laten bouwen in onze loods. Dit water is water met "niks", water waar alle mineralen (kalk, ijzer magnesium zout) uitgefilterd zijn. Dit heeft tot positief gevolg dat auto's vlekvrij opdrogen. Dit water wordt ook vaak gebruikt door glazenwassers.

Ook de vloer in onze rollover is opnieuw behandeld met een speciale coating. Als extra service hebben we naast de wasstraat een koffiecorner, zodat de klant die zijn auto in de wasstraat heeft gezet, droog kan staan en door een raam kan kijken naar het wassen van zijn/haar auto. Bij aankoop van een wasprogramma krijgt u desgewenst een koffiecupje mee.

Stofzuigers

Wanneer u uw voertuig van buiten gereinigd hebt, kunt u met een van onze drie stofzuigers uw auto ook aan binnenkant volledig reinigen. En in de shop verkopen we een keur aan geuren en sprays voor in de auto.

Ook tijdens een vorstperiode kunt u altijd uw auto wassen.

 

© 2024 Esso Tankstation Kieboom